Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Školní program – pokladnička

Naše škola využívá elektronické platby školních pomůcek, exkurzí, výletů. Podobně jako některé další vzdělávací instituce využíváme webovou aplikaci s názvem „ŠKOLNÍ PROGRAM“. Smyslem tohoto kroku je větší pohodlí pro Vás, rodiče a transparentní nakládání s Vašimi penězi, které svěřujete škole.

Školní program slouží tedy k přesné evidenci peněz, které rodič svěří škole ve formě zálohy. Z této zálohy jsou automaticky odebírány platby, které jste až do této chvíle platili v hotovosti. Platby budou tedy bezhotovostní a každý žák bude mít samostatné konto, které si můžete ze svého počítače např. doma kontrolovat. Pokud stav konta poklesne na úroveň nižší než 200 Kč, budete informováni automaticky generovaným e-mailem.

Do aplikace můžete vstoupit prostřednictvím tohoto odkazu (https://system.skolniprogram.cz/)

Registrace:

  1.  www.skolniprogram.cz
  2. Registrace -> Pro registraci klikněte zde
  3. Vyplňte ID školy: 70981949
  4. Vyplňte přihlašovací formulář (jméno a příjmení rodiče, e-mail – je potřeba pro registraci a komunikaci s programem, telefon, příjmení a jméno dítěte).
    -> Zaregistrovat
  5. Na Váš zadaný e-mail Vám přijde ověřující zpráva, která má omezenou platnost, tzn. HNED ji potvrďte kliknutím.
  6. Poté vyčkejte na schválení registrace třídním učitelem.

POZN. Pokud jste již registrováni na jiné škole, není třeba registraci opakovat. Pošlete pouze email na adresu podpora(at)skolniprogram.cz s uvedením svého jména, jména dítěte, školy a administrátoři provedou přeregistraci a připojení dítěte. V případě potřeby volejte na tel. č. podpory 731 303 265.

Po přihlášení do systému naleznete v příslušné záložce ŠKOLNÍHO PROGRAMU návody, informace a kontakty.

Komentáře jsou uzavřeny.