Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Atletický trojboj

Velkým úspěchem skončilo atletické klání našich mladších žáků a žákyň, které proběhlo ve středu 8.6. na Tyršově stadionu. Šlo o trojboj složený z běhu na 50 m, skoku do dálky a hodu kriketovým míčkem. Zúčastnilo se z každé školy 8 závodníků a celkem dorazilo 8 škol z celého okresu.

Naši reprezentanti získali neuvěřitelných 5 medailí v jednotlivcích. Zuzka Petráková a Matyáš Matějka ze 3.A zlatou, Lucka Bicková z 5. B a Ema Markalousová ze 3. B stříbrnou, a Emilka Michalová z 5.B. bronzovou.

Musíme vyzdvihnout jejich dílčí výkony, neboť Lucka Bicková skokem 422 cm do dálky a časem 7,5 s na „padesátce“ ovládla celé startovní pole, Matyáš Matějka vyhrál v hodu míčkem výkonem 32,92 m a skokem 356 cm „dálku“, Eva Markalousová excelovala také ve dvou disciplínách, na „padesátce“ časem 7,9 s a v „dálce“ výkonem 346 cm získala prvenství. A nesmíme opomenout ani Zuzku Petrákovou, která byla nejlepší v hodu míčkem výkonem 26,37cm.

K těmto skvělým výkonům přispěli také další naši závodníci, kterými byli: kapitán družstva Tonda Beran 5. B, David Duba 3. A a Matěj Procházka 5. B. Společnými silami vybojovali 1.místo a zlaté medaile v soutěži družstev a ovládli tak celý atletický trojboj mladších žáků a žákyň.

Komentáře jsou uzavřeny.