Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Plavecké závody

V úterý 21.3. se naši žáci a žákyně z 1.stupně zúčastnili plaveckých závodů. Po příchodu do hradeckého bazénu vymysleli společný pokřik, kterým potvrdili účast školy na slavnostním zahájení závodu. Síly si poměřilo 200 závodníků ze škol celého okresu ve dvou kategoriích, a to amatérské a sportovní po ročnících od 1. až po 5. třídu, na trati 25 a 50 m.

Svou bojovností a vzájemnou podporou se našim plavcům podařilo „vyplavat“ neskutečných 12medailí. Na nejvyšší stupínek vystoupila a zlatou medaili získala:

Ema Markalousová ze 4.B a Vendula Dvořáková z 2.A

Stříbro vybojovalo 8 plavců:

Jan Másílko a Zuzana Šímová z 5.A, Vojta Kopecký a Anežka Soldánová ze 4.B, Tomáš Procházka ze 4.A, Jan Dvořák ze 3.B, Anežka Plucarová ze 3.A a Nela Michalisková z 2.B

Bronzové medaile vybojovali 2 plavci:

Petr Kopecký z 2.B a Šimon Kaška z 1.A

Na závěr sportovního dopoledne se plavala štafeta škol, jejíž účastníky jsme poskládali během závodu z těch nejrychlejších, aby ukázali svoji kvalitu, a to se povedlo. Závodníci ve složení: Ema Markalousová, Jan Másílko, Zuzka Šímová, Vojta Kopecký, Tomáš Procházka, Anežka Soldánová, Chanelle Guyon a Jan Dvořák vybojovali krásné druhé místo a obdrželi pohár.

Všichni účastníci plaveckých závodů svým umístěním bodově přispěli do celkového pořadí škol. Takže děkujeme i ostatním plavcům: Zorce Tomkové a Adélce Trpákové z 1.A, Janu Šímovi z 2.A, Samuelu Trochovi z 3.A, Emě Müllerové z 3.B, Davidu Dubovi ze 4.A, Chanelle Guyon ze 4.B, Enolce Fidlerové a Tomáši Daudovi z 5.A, kteří společně s medailisty vybojovali v amatérské kategorii 1.místo v pořadí škol a získali tak ten nejhodnotnější a největší pohár pro naši školu.

Gratulujeme a děkujeme všem za vzornou a úspěšnou reprezentaci naší školy.

Komentáře jsou uzavřeny.