Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Atletický čtyřboj

Atletická sezóna je v plném proudu, a tak po úspěších našich žáků na Poháru rozhlasu, jsou tady další velmi uspokojivé výsledky, tentokrát z atletického čtyřboje. Tato soutěž je specifická v tom, že atlet musí být všestranný. No, a právě takoví žáci se na naší škole vyskytují ve velkém a další úspěchy jsou na světě.  

Mladší žáci opět nenašli přemožitele a okrasní kolo zcela ovládli. Do krajského kola tedy postupují: Matěj Petrák, který byl zároveň prvním mezi jednotlivci (absolutně zvítězil ve skoku vysokém a sprintu), dále Jaroslav Linek, Filip Mastík, Jakub Krhánek a Tomáš Petrů. 

Mladší žákyně skončily stejně jako v Poháru rozhlase na 2. místo, těsně za atletkami z N. Bystřice. Rozhodně je třeba vyzdvihnout výkony Lucie Bickové, která v celkovém pořadí jednotlivců obsadila skvělé 3. místo. Ale velký obdiv zasluhují i zbylé členky družstva – Mia Chytrová, Nelly Sliacká, Barbora Svobodová, Monika Štíchová. 

Velmi vyrovnané výkony předváděli starší žáci, kteří nakonec obsadili 5. místo. Ondřej Novák se umístil na 2. místě ve skoku dalekém a hned za něj doskočil Jakub Mertl. Dále školu reprezentoval Adam O’Brien, Adam Čekal, Josef Hogaj. 

A pětka byla zřejmě souzena i starším děvčatům, která úspěšně soutěžila ve složení: Barbora Dvořáková, Anna Holická, Zoe Petrová (ta byla druhá ve skoku dalekém), Anna Hulíková a Daniela Filipová. Všem zúčastněným velmi děkujeme za skvělou reprezentaci školy. 

Petra Petrů 

Komentáře jsou uzavřeny.