Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Okresní kolo florbalu

Ve středu 29. 11. jsme v 7 hodin ráno vyrazili s vybranými žáky autobusem do Třeboně. Čekal nás tam florbalový turnaj určený pro 1. stupeň základních škol. Poměřili jsme síly postupně se třemi školami.

První zápas, hned po příjezdu do dějiště turnaje, byl pro nás i pro soupeře velice prestižní. Protivníkem nám byla 1. základní škola z Jindřichova Hradce. Oklepali jsme se z úvodní inkasované branky a otočili skóre na 4:1 v náš prospěch. Soupeř postupně tlačil naše borce víc a víc. Snížil na rozdíl jediné branky, ale na víc už mu síly nestačili. Vítězíme! Dalším soupeřem pro náš tým byla domácí škola z Třeboně. Soupeř kvalitativně zřejmě nejsilnější a zároveň hnaný mohutným povzbuzováním rodičů třeboňských školáků. Borci naší školy se nenechali rozhodit nepřátelskou atmosférou a vydřeli cennou remízu, kdy oba brankáři inkasovali po třech brankách. Tato remíza nám dala zajímavou výchozí pozici pro poslední duel s papírovým outsiderem ze Suchdola nad Lužnicí. Hráči 3. ZŠ neponechali nic náhodě a smetli soupeře jasně 5:1.            

Vyřazovací fáze součástí turnaje nebyla, tudíž došlo k sečtení bodu získaných z uplynulých třech zápasů každého z účastníků. Jak to dopadlo? Nejvíce bodů máme my! Celkově vítězíme a postupujeme do krajského kola, které hostí Milevsko. Za velkou snahu, radost ze hry a bojovnost patří velký dík všem členům týmu. Jmenovitě brankářce Zuzce Petrákové z 5.A, hráčům v poli Tobiáši Fertálovi, Janu Neubauerovi z 5.B, Dannymu Sliackému, Kubovi Jandovi ze 4.B a Tobiáši Doležalovi, Jindrovi Jelínkovi, Kubovi Kaškovi ze 4.A. V Milevsku nám držte palce!      

Komentáře jsou uzavřeny.